Kuchařské a cukrářské kurzy pro veřejnost v Klatovech 2018 (archiv dokumentů)

Kuchařské a cukrářské kurzy pro veřejnost ve spolupráci se Střední školou zemědělskou a potravinářskou Klatovy ve dnech 10. 2., 24.2. a 3. 3. 2018

Plakát: Cukrářské a kuchařské kurzy 2018 v Klatovech

SLAVNOSTNÍ DORTY (10. února)
Po roční pauze jsme opět zařadili tento oblíbený kurz, na kterém se naučíte připravit dort pro slavnostní příležitost (příprava korpusu, plnění a zdobení dortu, potahování modelovací hmotou). Samozřejmostí je, že si dort odnesete s sebou domů.

SLANÉ MINIDEZERTY (24. února)
Nově jsme zařadili tento kurz zaměřený na výrobu slaných minidezertů (plnění korpusů různými náplněmi (pomazánky, niva...), slané větrníky, trubičky, kornoutky, aspikové minidezerty...

ZÁKUSKY SE SMETANOVÝMI NÁPLNĚMI (3. března)
Také nový kurz, zaměřený na přípravu zákusků s vařenými i nevařenými smetanovými náplněmi (použití ochucených ztužovačů šlehačky, krémů z mascarpone a čerstvých sýrů)...

Aktuální do: 03.03.2018